O nama

Turisticka agencija Adria tours je osnovana januara 2011. godine u Vlasotincu kao preduzetnicka radnja. Dugo godina se bavila posredovanjem u prodaji turistickih aranzmana drugih organizatora putovanja. U skladu sa kvalitetom i obimom pruzanja usluga, februara 2014. godine pravni status firme je promenjen. Osnovano je preduzece Turisticko drustvo Adria putovanja doo, kao pravni naslednik preduzetnicke radnje Adria tours.

Licencu za organizovanje turistickih putovanja u zemlji I inostranstvu OTP broj 39/2015 agencija dobija sredinom 2015. godine. U prvoj godini organizovanja putovanja agencija se bavi organizovanjem djackih ekskurzija u zemlji i inostranstvu, kao i putovanjima do evropskih metropola. 2016. godine pored organizovanja predhodno navedenih putovanja, agencija trzistu nudi vile u svom zakupu u grckim letovalistima Leptokarija, Nei Pori, Polihrono, Hanioti, Pefkohori I Neos Marmaras.

Od 01. februara 2018 godine agencija otvara svoju poslovnicu u Beogradu u ulici Kosovska br 16, Opština Stari Grad. Za sezonu 2018. agencija je prosirila smestajne kapacitete u privatnim vilama u letovalistima Leptokarija, Nei Pori, Kalithea,Polihrono, Hanioti I Pefkohori. U našoj ponudi je više od 300  hotela u svim regijama i ostrvima Grčke.

2019. godine pored apartmana u predhodno navedenim letovalištima agencija Adria ima u ponudi nove smeštajne kapacitete u letovalištima Stavros, Asprovalta i Nea Vrasna. Ove godine u ponudi je i letovanje u Turskoj autobusom. Čuvena letovališta Sarimsakli i Kušadasi. Takodje smo proširili ponudu hotela na jonskoj obali Grčke za ovu sezonu.

U toku svog poslovanja turisticka agencija Adria belezi stalne uspehe i povecanje broja zadovoljnih klijenata, a kod poslovnih partnera u zemlji i inostranstvu izgradila je veliko poverenje.
Adria tim se i ove godine potrudio da pripremi kvalitetnu ponudu po veoma povoljnim cenama. Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo ostvariti saradnju i ljubiteljima putovanja omogućiti veliki užitak. Putujte sa osmehom…

VAS ADRIA TIM