Leto 2021 Grčka - Hoteli 2021 Evia

| MIRAMARE 4* / Eretria - Evia

MIRAMARE 4* / ERETRIA - EVIA

LOKACIJA: Hotel se nalazi na oko 150 m od šljunkovito-peščane plaže u veličanstvenom zalivu, usred predela prepunog voća, cveća i maslina, na samo 4 km od drevnog grada Eretrija. Hotel se sastoji od glavne trospratne zgrade i aneks zgrada (bungalovi).

SADRŽAJ: Recepcija, lobi, wifi, parking, otvoreni bazen, dečji bazen, zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena, peškiri za plažu, restoran na prvom spratu sa terasom i panoramskim pogledom na zaliv Evia, restoran i bar pored bazena, priprema hrane za bebe, dečje igralište, tereni za tenis, fudbal i košarku, fitnes sala, konferencijska sala...

USLUGA: Na bazi polupansiona.

SOBE: Telefon, klima uređaj, SAT TV, mini bar, terasa, kupatilo.

Standard soba annex zgrada

Oko 23 m2, locirane u tri prelepe zgrade sa verandama koje gledaju na zaliv. Dizajnirane za 2-3 osobe (francuski ili dva odvojena kreveta sa sofom).

Standard soba glavna/green zgrada 

Oko 23 m2, u centralnoj zgradi hotela, imaju direktni ili bočni pogled na more, bazen ili planinu. Kompletno renovirani drveni podovi, kupatila od mermera sa obližnjeg ostrva Skyros, klima uređaj. Predviđene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Webmail: www.miramare-eretria.gr 

Google maps:
Latitude: 38.405585
Longitude: 23.835080