Grčka - Hoteli 2021 Olimpska regija Hoteli 5*

| MEDITERRANEAN VILLAGE 5* / PARALIA KATERINIS

LOKACIJA: Nalazi se na samoj plaži, oko 700 m od Paralije. 

SADRŽAJ: parking, wifi, lobi sa recepcijom, bar, TV ugao, glavni restoran, bar kraj bazena, nekoliko a-la-carte restorana, grčka taverna, riblji restoran, prodavnice, butici, bar na plaži, noćni klub, minimarket sa novinama iz celog sveta, veliki bazen sa dva odvojena bazena za decu, ležaljke i suncobrani, teretana, iznajmljivanje peškira sa depozitom, novootvoreni spa centar, termalni bazen - đakuzi, sauna, hamam, masaža, tretmani lica i tela, sportovi na vodi kao što su surfovanje, skijanje na vodi, banana, iznajmljivanje bicikala, dečije igralište...

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

SOBE: Hotel ima 176 luksuznih soba, koje se nalaze u 18 dvospratnih zgrada. Sve sobe su opremljene kupatilom, fenom za kosu, klima uredjajem, telefonom, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini barom uz doplatu, sefom, i terasom.

Jednokrevetna soba

Oko 26 m2, sa pogledom na baštu, veoma udoban i nameštaj sa stilom, obično strandardna soba namenjena za jednu osobu.

Standard soba pogled bašta

Oko 26 m2, sa umirujućim pogledom na hotelsku baštu, opremljena sa stilom i veoma udobna. Namenjena za 2-3 osobe (francuski ili dva kreveta sa sofom).

Standard soba bočni pogled more

Oko 26 m2, sa bočnim pogledom na more, moderan nameštaj sa stilom i udobnošću, namenjena za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta sa sofom).

Standard soba direktan pogled more

Oko 26 m2, sa fantastičnim pogledom na more, moderan nameštaj sa stilom i udobnošću, namenjene za 2-3 osobe (francuski ležaj sa sofom).

Superior soba

Oko 30 m2, veća nego standard soba, luksuzno uređena, namenjena za 2-4 osobe (francuski ili dva kreveta sa dve sofe).

Suite

Oko 45-52 m2, prostrane i moderne, kompletno opremljene sa kvalitetnijim nameštajem. Sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, kupatila sa kadom i tušem, velike verande sa pristupom bašti. Predviđene za 1-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i dve sofe)

Website: www.mediterraneanhotels.gr

 

Google maps:
Latitude: 40.285750
Longitude: 22.606038