Grčka - Hoteli 2021 Olimpska regija Hoteli 5*

| LITOHORO OLYMPUS RESORT 5*/ PLAKA LITOHORO

Ovaj hotel sa 4+ zvezdice nalazi se u mestu  Plaka Litohoro, na  samoj plaži. Od prvog veceg mesta, Litohora, udaljen je samo 3 km, a od administrativnog i trgovackog centra cele regije, Katerinija, nekih 20 km. Moze se s pravom nazvati  luksuznim butik – hotelom, a  izgradjen je 2010. godine na jednoj od najčistijih plaža Olimpske regije. Ima 31 sobu zajedno sa nekoliko posebnih vila sa privatnim bazenima.

Sadržaj hotela : restoran, kafeterija, bar na plaži i bar pored bazena, fitness, servis za pranje rublja, masaza i kozmeticki tretmani (uz naknadu), spa centar (bez doplate)….

Tipovi soba koje postoje u hotelu su : standardna i “superior” dvokrevetna, trokrevetna i cetvorokrevetna, “junior” suita i vila sa privatnim bazenom. Svaki tip sadrzi Sobe imaju :
• 32" LCD TV sa satelitskim programom, CD/ DVD player, balkon ili terasu, klima uredjaj, bade mantil, kupatilo sa fenom za kosu, mini bar, sef (bez doplate), direktnu telefonsku liniju, bezicni internet (bez doplate)

Hotel ima 2 usluge pa se gosti mogu odluciti prilikom rezervacije na nocenje sa doruckom ili na polupansion (obe usluge se serviraju po principu “svedskog stola” - samoposluzivanja).

Classic soba oko 24m 2, luksuzna i moderna dekoracija, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofa (predviđeno za 2-4 osobe)

Superior soba oko 25m2, sa neverovatnim pogledom na mistični Olimp, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa, predviđeno za 2-4 osobe

Deluxe soba pogled more oko 25m2, sa neverovatnim pogledom na egejskom moru, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa, namenjena za 2-4 osobe

Website: www.litohororesort.gr

 

Google maps:
Latitude: 40.096928
Longitude: 22.565511