Leto 2021 Grčka - Hoteli 2021 Evia

| GRAND BLEU 3* / Eretria - Evia

GRAND BLEU 3* / ERETRIA - EVIA

LOKACIJA: Nalazi se na 110 kilometara od Atine, 2 km od Eretrije, na sopstvenoj pesčanoj plaži. Kompleks se sastoji od glavne zgrade i bungalova koji su smešteni u 6 manjih dvospratnih zgrada.

SADRŽAJ: Recepcija, wifi, lobi, lift, parking, restoran, glavni bar, bar na bazenu, bar na plaži, konferencijska sala, rent-a-car, parking, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži, peškiri za plažu, animacija za decu, dečije igralište, mini klub 4-12 god., diskoteka, spa centar, teretana, sauna, jacuzzi, salon lepote, pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, internet, teren za odbojku, teren za košarku, teren za mini golf, teniski teren, bilijar, sportovi na vodi, prodavnice, pogodan za osobe sa posebnim potrebama...

USLUGA: Polupansion uz mogućnost doplate usluge all inclusive - obroci se služe po principu švedskog stola.

SOBE: kupatilo, fen za sušenje kose, TV, sef, klima uređaj, frižider, telefon, balkon ili terasa. 

Standard soba pogled bašta

Locirane u glavnoj zgradi ili bungalovima, sa pogledom na baštu, komforne i udobne, dizajnirane za 2-3 osobe (francuski ili dva singl ležaja + treći standardni ležaj).

Standard soba pogled more

Locirane u glavnoj zgradi ili bungalovima, sa pogledom na zaliv, komforne i udobne, dizajnirane za 2-3 osobe (francuski ili dva singl ležaja + treći standardni ležaj).

Family bungalov

Smeštene u bungalovima u bašti, idealne za porodice (francuski ili dva singl ležaja i kreveti na sprat za decu). 

Maisonette

Komforne, sastoje se iz dve prostorije, na dva nivoa, koje su povezane unutrašnjim stepenicama. Imaju dva kupatila, pogodne za porodice jer mogu da prime 1-5 osoba. 

Website: www.grandbleu-hotel.com 

Google maps:
Latitude: 38.398539
Longitude: 23.810737