Grčka - Hoteli 2020 Kasandra hoteli Hoteli 3*

| XENIOS DOLPHIN BEACH 3* / POSSIDI

LOKACIJA: Dolphin Beach je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija. Okružen zelenilom i borovom šumom s jedne strane beličastim peskom i plavim morem s druge, idealno je mesto za porodice sa decom.

SADRŽAJ: bar, dečiji zabavni park, igraonica, internet kafe, mini market, otvoreni bazen, parking, recepcija, restoran, servis za pranje rublja…

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje), uz mogućnost doplate all inclusive usluge.

SOBE: Sve sobe su opremljene fenom za kosu, mini barom, radiom, sefom, SAT TV i imaju terasu i kupatilo sa tuš kabinom.

Standardna soba pogled bašta
Oko 20 m2, sa pogledom na baštu, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj).

Standardna soba pogled more
Oko 20 m2, sa pogledom na more, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj).

Superior soba pogled bašta
Oko 23 m2, sa pogledom na baštu, nalaze se u prizemlju ili na spratu. Predviđene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Superior soba bočni pogled more
Oko 23 m2, sa bočnim pogledom na more, nalaze se u prizemlju ili na spratu. Predviđene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Family soba pogled bašta
Oko 31 m2, nalaze se u prizemlju. Imaju odvojenu spavaću sobu (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta) i dnevnu sobu (sofe), predviđene za 2-5 osoba.

Family soba pogled more 
Oko 31 m2, nalaze se u prizemlju ili na spratu. Imaju odvojenu spavaću sobu (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta) i dnevnu sobu (sofa), predviđene za 2-5 osoba.

Website: www.dolphin-beach-hotel.com

Google maps:
Latitude: 39.963146
Longitude: 23.378043