Srbija Izleti i putovanja

| Vrnjačka Banja i Kopaonik

VRNJAČKA BANJA - KOPAONIK

7.-8.-9. MAJ


Program putovanja:

1.dan-petak: Polazak iz Vlasotinca u 08:00h, iz Leskovca pola sata kasnije. Polazak iz Niša ( Tempo) u 09.30 h. Nakon kraće vožnje sledi poseta manastiru Djunis. Čudesna isceljenja izvorske vode iz Đunisa učinila su ovaj manastir pravim mestom hodočašća. Nastavak puta ka  našoj najposećenijoj banji. Dolazak u Vrnjačku Banju I smeštaj u hotelu “Danica” . Slobodno vreme za individualne aktivnosti.  Večera . Noćenje.

 

2.dan-subota: Doručak. Nakon doručka polazak za Kraljevo i obilazak manastira Žiča. Povratak u Vrnjačku Banju, slobodno vreme. Večera . Noćenje.

 

3.dan-nedelja:Doručak .Napuštanje hotela. U povratku odlazak do Kopaonika, slobodno vreme za obilazak naše najpoznatije planine. U poslepodnevnim satima nastavak puta sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe. Dolazak u mesto polaska u večernjim satima.

 

 Cena prevoza sa obilascima je 2.900 dinara po osobi

 Boravišna taksa 600 dinara po osobi ( za decu 7-15 godina 300 dinara)

 

*Hotel Danica u Vrnjačkoj Banji raspolaže kafe barom, pansionskim restoranom, salonom za masažu, salom za sastanke, fitnes salom, salom za rekraciju, baštenskim prostorom za odmor i parking prostorom. Širokopojasni internet dostupan je u svim prostorijama hotela. Gosti hotela mogu  uz specijalni popust koristiti i otvorene i zatvorene termalne bazene i akva park Vrnjačkih termi.

 


 

VRNJAČKA BANJA - KOPAONIK

7. - 8. - 9.  MAJ

 

Program putovanja:

1.dan-petak: Polazak iz Vlasotinca u 08:00h, iz Leskovca pola sata kasnije. Polazak iz Niša ( Tempo) u 09.30 h. Nakon kraće vožnje sledi poseta manastiru Djunis. Čudesna isceljenja izvorske vode iz Đunisa učinila su ovaj manastir pravim mestom hodočašća. Nastavak puta ka  našoj najposećenijoj banji. Dolazak u Vrnjačku Banju I smeštaj u hotelu “Danica” . Slobodno vreme za individualne aktivnosti.  Večera . Noćenje.

2.dan-subota: Doručak. Nakon doručka polazak za Kraljevo i obilazak manastira Žiča. Povratak u Vrnjačku Banju, slobodno vreme. Večera . Noćenje.

3.dan-nedelja:Doručak .Napuštanje hotela. U povratku odlazak do Kopaonika, slobodno vreme za obilazak naše najpoznatije planine. U poslepodnevnim satima nastavak puta sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe. Dolazak u mesto polaska u večernjim satima.

 

 Cena prevoza sa obilascima je 2.900 dinara po osobi

 Boravišna taksa 600 dinara po osobi ( za decu 7-15 godina 300 dinara)

*Hotel Danica u Vrnjačkoj Banji raspolaže kafe barom, pansionskim restoranom, salonom za masažu, salom za sastanke, fitnes salom, salom za rekraciju, baštenskim prostorom za odmor i parking prostorom. Širokopojasni internet dostupan je u svim prostorijama hotela. Gosti hotela mogu  uz specijalni popust koristiti i otvorene i zatvorene termalne bazene i akva park Vrnjačkih termi.

 

http://vagres.rs/danica/index.php/en/