Grčka - Hoteli 2020 Kasandra hoteli Hoteli 3*

| SOUSOURAS 3* / HANIOTI

LOKACIJA: Na jedinstvenoj lokaciji, na samoj plaži i na nekoliko metara od centra mondenskog mesta Hanioti na prvom prstu Halkidikija, ovaj mali hotel bungalovskog tipa nudi sve pogodnosti za aktivan odmor. Sastoji se iz glavne zgrade i nekoliko velikih bungalova gde su raspoređene smeštajne jedinice.

SADRŽAJ: bar, bar kraj bazena, kafe, dečiji bazen, bašta, parking, bar na plaži, recepcija, restoran, snek bar, otvoreni bazen, TV soba, teren za košarku, bilijar, mini klub za decu, dečije igralište, video igrice, organizacija grčkih večeri, sportovi na vodi… 

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (samoposluživanje, na bazi švedskog stola).

SOBE: Sve sobe imaju klima uređaj (uz doplatu), SAT TV, telefonsku liniju, fen za kosu, balkon ili terasu, sef (uz doplatu). 

Standardna soba 
Oko 23 m2, smeštene širom kompleksa, u bungalovima i glavnoj zgradi, sa pogledom na baštu ili more, predviđene za 2-3 osobe (dva odvojena ležaja i sofa).

Standardna soba za 4 osobe
Oko 23 m2, smeštene širom kompleksa, u bungalovima i glevnoj zgradi, sa pogledom na baštu ili more, predviđene za 2-4 osobe (dva odvojena ležaja i sofa).

Family soba  
Oko 30 m2, prostrane, smeštene u glavnoj zgradi ili u bloku bungalova, ima dve sobe: dnevna soba sa sofama i spavaća soba sa dva odvojena kreveta, idealno za porodice sa decom, predviđene za 2-4 osobe.

Family bungalov 
Oko 30 m2, smešteni u bloku bungalova, dve standardne spavaće sobe (odvojeni kreveti), idealno za porodice sa starijom decom, predviđene za 2-5 osoba.

Website: www.sousourashotel.com

Google maps:
Latitude: 40.002750
Longitude: 23.573020