Leto 2020 Grčka - Hoteli 2020 Zakintos

| PALAZZO DI ZANTE 4* - Vasilikos - Zakitos

PALAZZO DI ZANTE 4* / ZAKINTOS

LOKACIJA: Smešten na jednoj od najlepših obala ostrva Zakintos, na samo 150 m od poznate Mavratzis peščane plaže, u oblasti Vasilikos. Od grada Zakintosa udaljen je 15 km, a od aerodroma 17 km. Do plaže se može prići liftom. 

SADRŽAJ: Hotelska recepcija je na raspolaganju 24 h, WiFi internet na recepciji, parking, bazen za odrasle i za decu gde su ležaljke besplatne. Gostima su na raspolaganju Zantino World zabavni park sa toboganima i vozićem. Gostima je na raspolaganju svakodnevna dnevna i večernja  animacija, mini klub za decu, igralište, salon lepote, bioskop, restoran, barovi, terni za tenis, fudbal, košarku, sala za konferencije...

USLUGA: All inclusive - sve uključeno.

SOBE: Sve sobe imaju balkon, kupatilo, klima uređaj, SAT TV, mini frižider, sef, fen za kosu, telefon.

Standard soba pogled bašta

Imaju pogled na baštu. Sadrže francuski ili dva standardna ležaja, a za 3. odraslu osobu ili decu su na raspolaganju pomoćni ležaj ili kreveti na sprat. Predviđene su za 2-4 osobe.

Standard soba pogled bazen

Imaju pogled na bazen. Sadrže francuski ili dva standardna ležaja, a za 3. odraslu osobu ili decu su na raspolaganju pomoćni ležaj ili kreveti na sprat. Predviđene su za 2-4 osobe.

Family soba sa dve spavaće sobe pogled bazen

Sastoje se od dve spavaće sobe odvojene vratima, sa po francuskim ili dva standardna ležaja. Predviđene su za 2-4 osobe. Imaju pogled na bazen.

Website: www.zanteroyalpalace.gr 

Google maps:
Latitude: 37.718754
Longitude: 20.985863