Grčka - Hoteli 2020 Kasandra hoteli Hoteli 3*

| NAIAS HOTEL 3* / HANIOTI

LOKACIJA: Naias je mali hotel koji se nalazi na samoj plaži u Haniotiju okružen zelenilom. Idealan je izbor za porodice sa decom jer ima sve prednosti modernog hotela ne zanemarujući udobnost i kvalitet usluge. Sastoji se iz dve zgrade - starije, koja se nalazi na plaži i novije - koja se nalazi prekoputa. Hotelska plaža se nalazi na samom kraju gradske plaže, sa sitnim belim peskom i kristalno čistom vodom. Blizina centra Haniotija čini ovaj hotel idealnim izborom kako za porodice tako i za mlade.

SADRŽAJ: otvoreni bazen, bazen za decu, restoran, bar kraj bazena... 

USLUGA: Usluga u hotelu je noćenje s doručkom (na bazi švedskog stola, samoposluživanje), uz mogućnost doplate polupansiona (na bazi švedskog stola, samoposluživanje)

SOBE: Sve sobe su opremljene balkonom ili terasom, malom kuhinjom, kupatilom, TV-om, fenom za kosu, sefom, klima uređajem.

Studio pogled na okolinu
Oko 25-30 m2, smešteni u obe zgrade, sastoje se od jedne sobe sa mini kuhinjom, spavaći delom, kupatilom i terasom sa baštenskim nameštajem. Predviđena za 2-4 osobe.

Apartman pogled bašta
Oko 35-40 m2, veoma prostrani, smešteni u zgradi bliže moru, zasebna spavaća soba i dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo, balkon ili terasa, predviđeni za 2-5 osoba. Apartman poseduje jednu klimu u dnevnoj sobi.

Website: www.naiashotel.gr

Google maps:
Latitude: 40.002700
Longitude: 23.571246