Turska leto 2020 Bodrum Hoteli 5*

| KADIKALE RESORT & SPA 5* / TURGUTREIS

KADIKALE RESORT & SPA 5*


Sadržaj hotela: Recepcija, glavni restoran, dva A la cart restorana, četiri bara, dva bazena za odrasle, dva bazena za decu sa mini aqua parkom i toboganima, mini club za decu, igralište za decu, hamam, sauna, masaže, fitness centar, frizer, doktor, gimnastika, aerobik, košarka, odbojka na plaži, mini fudbal, mini golf, stoni tenis, bilijar, tenis, sportovi na vodi, butici, market, parking, wi fi u holu

Sadržaj soba: klima urđaj, telefon, SAT TV, mini-bar, fen za kosu, sef, balkon ili terasa.

Opis smeštaja: Hotel ima ukupno 293 sobe. Sobe u hotelu su standardne dvokrevetne i trokrevetne sa pogledom na baštu (maximalno primaju 3 odrasle osobe)  ili na more (maximalno primaju 2 odrasle osobe + 2 dece do 13 godina). Sobe su moderno i lepo uređene. 

 

Bodrumski zaliv: Turgutreis
Usluga: Al - all inclusive (sve uključeno)
Ishrana: švedski sto
Do Turgutreisa: 3km
Do aerodroma Milas/Bodrum: 50 km
Do Bodruma: 18 km
Do plaže: na plaži (Plaža je peščana jednim manjim delom, dok je drugi deo na platformama i sa stepeništem za silazak u vodu. Za goste hotela ležaljke i suncobrani su besplatni.)

www.kadikaleresort.com

 

Napomena: Odličan hotelski kompleks koji se nalazi u zelenilu i cveću. Gostima ovaj hotel nudi poseban vid uživanja uz zalazak sunca u nekom od barova i restorana.

Google maps:
Latitude: 37.033985
Longitude: 27.245351