Turska leto 2020 Bodrum Hoteli 5*

| HOTEL SAMARA 5* / TORBA

Položaj: nalazi se u zalivu i na plaži, na 8 km udaljenosti od grada Bodrum i oko 27km od aerodroma Bodrum. Hotel je delimično renoviran 2018. godine.

Plaža:  je peščana, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu - besplatno korišćenje za goste hotela na plaži i pored bazena.

Sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 6 barova, otvoreni bazen sa odeljkom za decu i toboganima, zatvoreni bazen, menjačnica, animacija, lekarske usluge, bežični internet, diskoteka.

Za decu: mini-klub, dečije igralište, čuvanje dece (uz doplatu na licu mesta)

U ceni boravka su sportske aktivnosti (stoni tenis, teniski tereni, bilijar, boćanje, odbojka na plaži, košarka, fudbal,  mini-golf), animacija (dnevna i večernja), sportska animacija, tematski programi, fitnes, sauna, đakuzi, tursko kupatilo

Uz doplatu: teniska oprema, frizerski salon, masaže, usluge salona lepote, lekarske usluge, vodeni sportovi (motorizovani i mehanički), internet-kafe, usluge i proizodi u prodavnicama, usluge perionice, korišćenje telefona i faks uređaja.

Soba: standardna soba poseduje kupatilo (Tuš Wc i fen za sušenje kose), TV uredjaj, klima uređaj, sef (besplatno korišćenje), mini-bar (dnevno dopunjavanje samo sa vodom), telefon, bežični internet. Čišćenje je svakodnevno, promena posteljine je svakog drugog dana, promena peškira na zahtev gostiju hotela. Junior suite se sastoje od dve prostorije (dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i spavaća soba sa francuskim ležajem), poseduje kupatilo (Tuš Wc i fen za sušenje kose), TV, klima uređaj, sef (besplatno korišćenje), mini-bar (dnevno dopunjavanje samo sa vodom), telefon, bežični internet.

Ishrana: all inclusive (doručak, ručak i večera su “švedski sto” - samoposluženje, izbor obroka)

Obroci u restoranima i barovima

Doručak u glavnom restoranu od 07:00 – 10:00, Švedski sto - samoposluženje, izbor više obroka

Kasni doručak u glavnom restoranu od 10:00 – 10:30, Švedski sto - samoposluženje, izbor više obroka

Ručak u glavnom restoranu od 12:30 – 14:00, Švedski sto - samoposluženje, izbor više obroka

Večera u glavnom restoranu od 19:00 – 21:30, Švedski sto - samoposluženje, izbor više obroka

Ponoćni obrok u glavnom restoranu od 23:45 – 00:30, supe i salate

U periodu od 12:30 - 16:00 salate, pizza, testenine, pomfrit, hamburgeri

U periodu od 16:00 - 18:00 užine i turske palačinke

U periodu od 16:00 - 17:00 čaj, kafa, kolači i ostale poslastice

A la carte posluženje u restoranu “The Teracce” od 19:30 - 21:00 jedanput tokom boravka je besplatno uz prethodnu rezervaciju, pića se posebno plaćaju (serviraju se specijaliteti turske kuhinje i morski specijaliteti)

Posluženje u barovima:

U glavnom restoranu tokom ručka i večere lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna koja su u okviru all inclusive koncepta.

U baru “Palm” od 10:00 - 24:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna koja su u okviru all inclusive koncepta.

U baru “Snack” od 10:00 - 24:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna koja su u okviru all inclusive koncepta.

U baru “Disco” od 23:00 - 02:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna koja su u okviru all inclusive koncepta.

U baru “Sea” od 19:00 - 24:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna koja su u okviru all inclusive koncepta.

U baru pored bazena od 10:00 - 24:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna koja su u okviru all inclusive koncepta.

U baru “Panorama” od 17:00 - 24:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna koja su u okviru all inclusive koncepta.

U lobiju hotela 00:00 - 24:00 sokovi i bezalkoholna pića i lokumi

Uz doplatu:

Uvozna pića koja se ne nalaze u okviru all inclusive koncepta; sokovi od sveže ceđenog voća; sva pića koja se serviraju nakon 02:00

http://hotelsamara.com/