Grčka - Hoteli 2020 Atos hoteli Hoteli 4*

| AGIONISSI RESORT 4* / AMMOULIANI

AGIONISSI RESORT 4*/AMMOULIANI

LOKACIJA: Na oko kilometar od tradicionalnog sela ostrva Amuliani, nalazi se hotel Agionissi Resort. Ukusno dizajniran i udoban hotel pruža svojim gostima potpunu relaksaciju, harmoničan odmor i priliku da upoznaju grčku tradiciju. Hotel se sastoji od 8 bungalova, u kojima su smeštajne jedinice, sa pogledom predivnu prirodu, more ili manastire Atosa. Ispred hotela nalazi se betonirani deo plaže idealan za skupljanje školjki, a na 50 m od hotela je Porto Agio plaža sa hotelskim plažnim barom, dok ćete laganom šetnjom od nekoliko minuta stići do najlepše plaže na ostrvu - Golden beach. Do ostrva se dolazi brodićem iz male luke Tripiti, nekoliko kilometara od Uranopolisa. U periodu od juna do septembra, trajekti kreću na svakih pola sata (cena - oko 1,5 eur po osobi i oko 10 eur po vozilu).

SADRŽAJ: recepcija , menjačnica, bazen, dečiji bazen,ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži, peškiri za plažu (depozit 20€), mini market sa suvenirnicom, dečije igralište, sala sa video igrama, bar, bar na plaži kao i pored bazena, restoran, nezaboravne grčke večeri, ""Beauty Haven"" - spa centar sa mineralnom vodom (bazen, masaže, hidromasaža, parno kupatilo, salon lepote) – doplata, teniski i fudbalski teren, WIFI internet u zajedničkim prostorijama, parking…

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (doručak - na bazi švedskog stola, samoposluživanje, večera - meni - izbor više jela). Postoji mogućnost doplate usluge pun pansion (lagani ručak – meni, koji se služi u taverni ili u baru na plaži).

SOBE: Sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, klima uređaj, SAT TV, mini bar i  sef – uz doplatu na recepciji, telefon , radio. Kuriozitet ovog hotela je aroma terapija u sobi koju, na zahtev, priprema osoblje.

Standard soba pogled more

Oko 20 m².  Jednostavno i ugodno uređene, potpuno renovirane 2009. god. Nalaze se na spratovima bungalova, sa pogledom na more. Imaju dva standardna kreveta, predviđene  za dve osobe i bebu.

Family soba

Oko 25 m². Nalaze se u bungalovima, dostupne u ograničenom broju. Sastoje se od jedne prostorije, imaju dva stanardna kreveta i sofu, predviđene za 1-4 osobe.

Website: www.papcorp.com

Google maps:
Latitude: 40.316757
Longitude: 23.929489